/Files/images/тест.JPG

ЗНО - 2013

Шановні абітурієнти!
Дистанційне навчання за останній час стає все більш поширеним в світі. І це не випадково, бо кожна людина за допомогою Internet може навчатися не залежно від місця проживання, у будь який час та в зручному для нього темпі. Йдучи в ногу з часом, ми створили Систему дистанційного навчання де Ви маєте унікальну можливість віддалено підготуватися к Зовнішньому Незалежному Оцінюванню навчальних досягнень, а випускники шкіл до 2006 року до проходження співбесіди в ВНЗ України.
Навчальні матеріали по кожному предмету створені з використанням всіх сучасних мультимедія та гіпертекстових технологій, систематизовані таким чином, щоб Ви мали можливість вільно орієнтуватися при навчанні. Програми підготовки відповідають навчальним Програмам затвердженим Міністерством освіти та науки України.
За допомогою on-linе та off-line сервісів Системи дистанційного навчання (Чат, Форум, Відеоконференції) Ви завжди маєте можливість звернутись за допомогою до викладача, та отримати консультації, поспілкуватись один з одним та разом розібратись с найбільш складним учбовим матеріалом.
Тренувальні тести створені на основі тестових завдань Українського центру оцінювання якості освіти.
Програма підготовки по предметам розрахована на навчання продовж одного року, але Ви можете пройти курс і швидше, все залежить від Вашого бажання.
Щоб почати займатися ознайомтесь з іншими рубриками. Там Ви знайдете більш детальну інформацію.
Бажаємо успіхів!

http://znodo.blogspot.com/2010/07/blog-post_26.html

Кiлькiсть переглядiв: 179